Социални мрежи и управление на социални страници

359WEB предлага създаване и управление на страници в основните социални мрежи. Социалните мрежи са една от най-бързо разрастващите се индустрии в днешно време. Почти всеки в днешно време използва поне една от основните социални мрежи, а някои хора ползват дори по няколко.

Кой са основните социални мрежи?

  • Facebook – най-голямата социална мрежа. Точно за това ако сте бизнес от тип B2C това е първото място, в което трябва да си направите страница.
  • Twitter – още една от най-големите мрежи в света. Макар и не толкова масова в България, също може да се използва за B2C бизнеси
  • Instagram – още една огромна социална мрежа, подходяща за B2C бизнеси. Тази социална мрежа разчита основно на съдържание под формата на видео или снимки. Това означава, че трябва да имате атрактивни продукти или услуги, които биха допринесли за интересни и качествени снимки и да предизвикат интерес. Но дори и да нямате такива, може да споделяте просто качествени снимки свързани с вашия бизнес. Това също би допринесло за популяризирането му.
  • LinkedIn – Това е най-голямата професионална социална мрежа. Тя е подходяща за бизнеси практикуващи основно B2B модели на работа. Лесно може да достигнете до други професионалисти или брандове и да създадете печеливши партньорства.

Длъжни сме да споменем, че самото създаване на такива страници в социалните мрежи, не е предпоставка за успех. За да си гарантирате успех в тези мрежи, е необходимо да се работи постоянно и да се развива вашата страница в избраните от вас социалки. Има различни стратегии и техники за развитие и ние можем да преценим, коя е най-добрата специално за вас, вашия бизнес и бюджет.

Свържете се с нас ако имате други въпроси или желаете помощ за вашите социални страници!

Споделете :)